Angst

Panikangst – Socialangst – Generaliseret angst m.m. – angsten har mange ansigter

Kontakt mig Online booking
Kontakt mig Online booking

Hvad er angst?

Ordet “angst” bruges sommetider i flæng, hvor ordet frygt måske skulle have været brugt i stedet for. Når vi er bange eller frygter noget, så forsvinder følelsen igen, men når vi er angste, så er det  tilbagevendende eller vedvarende.

Det er en naturlig ting at være bange eller føle frygt, det er en naturlig del af vores overlevelsesmekaniske.

Hvor mange lider af angst?

Hver femte dansker rammes af angst på et eller andet tidspunkt i deres liv. Vi rammes ikke alle lige hårdt og det er også forskellige slags angst danskerne rammes af.

Tankefeltterapi er yderst effektivt

Kombinationen mellem psykologisk rådgivning og østens visdom om vores energibaner/meridianbaner er utrolig effektiv i behandlingen af angst. Læs mere om tankefeltterapi her.

Kontakt mig

Hvordan foregår en behandling?

Inden vi går i gang, er det vigtigt for mig at sige, at det er DIG der er eksperten i dit liv .

Sessionen starter med at vi klarlægger, hvorfor du er kommet og hvad det er du har brug for hjælp til. Derefter vil jeg kort gennemgå hvad selve tankefeltterapien går ud på og hvordan du får energien/roen tilbage i din krop, hvilket sker ved ganske få og enkelte øvelser. Derefter går vi i gang med at arbejde, vi samtaler omkring dine udfordringer medes jeg tapper/banker på punkter på dit hoved, på hænder og få andre steder. Inden jeg begynder at tappe/banke har vi selvfølgelig afstemt at det er okay med dig. Det gør ikke ondt og tapningen foregår uden på dit tøj.

I de fleste tilfælde skal der ganske få behandlinger/sessioner til for at der er kommet kontrol over krop, tanker og dine følelser igen.

Har du brug for hjælp til panikangst, socialangst eller generaliseret angst, m.m. – så er der hjælp at hente.

Mere om TFT 24 61 91 64
Mere om TFT 24 61 91 64

Hvor mange former for angst findes der?

Overordnet findes der fem former for angst.

Panikangst og generaliseret angst er de to former for angst jeg vil beskæftige mig med på denne side, skulle du ønske mere viden omkring de sidst nævnte, kan du læse mere her.

Panikangst:

Angstanfald, der kommer pludseligt og er så voldsomt, at man er bange for, at man fejler noget med hjertet, skal besvime, blive sindssyg eller dø.

Generaliseret angst:

Tendens til at overbekymre sig og mere eller mindre konstant føle nervøsitet og anspændthed.

Socialfobi:

Angst for at rødme eller svede eller på anden vis komme til at røbe, at man er nervøs, samt angst for at andre skal tænke kritiske tanker om én.

Agorafobi:

Angst for at færdes steder med mange mennesker, for eksempel i supermarkedet, i biografen, bussen eller i toget.

Enkelfobi:

Angst for specielle ting eller situationer, for eksempel angst for edderkopper, angst for højder, for at flyve eller for stormvejr.

24 61 91 64

Skriv til mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller overvejer at starte et behandlingsforløb. Ring til mig på 24 61 91 64, send mig en mail på skovhusgitte@gmail.com eller udfyld kontaktformularen herunder.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

© Copyright - Gitte Skovhus - Psykologisk rådgivning & tankefeltterapi