Bekymringer og grublerier

Der er hjælp at hente hvis du kæmper med myldertanker.

Kontakt mig Online booking
Kontakt mig Online booking

Når tankerne bliver til bekymringer eller grublerier

De fleste mennesker får ca. 60.000 tanker i løbet af et døgn, og hvis vi spørger os selv, hvor mange af disse tanker vi kan huske fra dagen før, så er det ikke mange – det er nemlig kun dem vi har givet værdi, som vi husker.

Det at bekymre sig eller gruble er noget, vi alle sammen kender til og gør, og er en ganske naturlig del af det at være menneske. Men når bekymringer eller grublerier går hen og bliver et problem, så er det vigtigt at få gjort noget ved det. Der er HJÆLP AT HENTE.

Bekymrer du dig for meget, kan du udvikle angst

Bekymringer starter ofte af en tanke, som f.eks. kunne lyde:  ”Hvad nu, hvis der sker min familie eller mine børn noget?”. ”Hvad nu, hvis jeg bliver alvorlig syg?”. ”Hvad nu, hvis jeg ikke er god nok?”.

Bekymringer kredser ofte omkring fremtiden – noget der ikke er sket endnu. Måske er det tanker, som du giver opmærksomhed i håb om at være på forkant eller bedre kunne håndtere en frygtet situation.

Grubler du for meget, kan du udvikle depression

Grublerier starter ofte af en tanke, som begynder med ”Hvorfor….. ?”  et eksempel kunne være ”Hvorfor sker den slags altid for mig? “. Eller “Hvorfor træffer jeg altid de forkerte beslutninger?”. Det kan også være negative opgivende tanker, som ”det nytter ikke noget, det bliver aldrig anderledes”. Eller ”Sådan er mit liv bare, det bliver aldrig anderledes”.

Ligegyldig om du bekymrer dig eller om det er grublerierne, der har taget kontrollen over dit liv, så kan jeg hjælpe dig.

Kontakt mig

Hvordan foregår en behandling?

Inden vi går i gang, er det vigtigt for mig at sige, at det er DIG der er eksperten i dit liv .

Sessionen starter med at vi klarlægger, hvorfor du er kommet og hvad det er du har brug for hjælp til. Derefter vil jeg kort gennemgå hvad selve tankefeltterapien går ud på og hvordan du får energien/roen tilbage i din krop, hvilket er ved ganske få og enkelte øvelser. Derefter går vi i gang med at arbejde, vi samtaler omkring dine udfordringer medens jeg tapper/banker på punkter på dit hoved, på hænder og få andre steder. Inden jeg begynder at tappe/banke har vi selvfølgelig afstemt at det er okay med dig. Det gør ikke ondt og tapningen foregår uden på dit tøj.

I de fleste tilfælde skal der ganske få behandlinger/sessioner til for at der er kommet kontrol over krop, tanker og dine følelser igen.

Tankefeltterapi er yderst effektivt

Kombinationen mellem psykologisk rådgivning og østens visdom om vores energibaner/meridianbaner er utrolig effektiv i behandlingen af tvangstanker og tvangshandlinger. Læs mere om tankefeltterapi her.

Mere om TFT 24 61 91 64
Mere om TFT 24 61 91 64

Skriv til mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller overvejer at starte et behandlingsforløb. Ring til mig på 24 61 91 64, send mig en mail på skovhusgitte@gmail.com eller udfyld kontaktformularen herunder.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

© Copyright - Gitte Skovhus - Psykologisk rådgivning & tankefeltterapi