Børn

Effektiv hjælp til børn med udfordringer

Kontakt mig Online booking
Kontakt mig Online booking

Når dit barn er udfordret i hjemmet eller i skolen

Jeg har stor erfaring med børn og unge der er udfordret, af den ene eller anden grund.
Det er ofte svært at skille skole og hjem ad, da udfordringer det ene sted ofte smitter af på det andet sted.

Årsagerne kan fordeles på tre steder:

  • I barnet
  • I skolen
  • I hjemmet

For at overskueliggøre hvad der er på spil, er det en god ide, at dele årsagerne op i de 3 ovennævnte områder og arbejde ud derfra.
Her hos mig, tages der hånd om at få klarlagt, hvad det egentlig er, der er på spil.
Ofte har børnene også en eller anden form for kropslig reaktion, hvilket også er noget der vil blive arbejdet med via tankefeltterapien.
I arbejdet med børn er det vigtigt, at både barn og forældre ønsker forandring, da det er en process, at få barnet til at blive velfungerende både i skolen og i hjemmet.
I vil få redskaber til at takle og hjælpe barnet til at få mere energi og overskud til at være i de vanskelige situationer. Endvidere er det vigtigt, at få barnet til at se/tænke anderledes om sin væren i skolen og hjemmet.

Kontakt mig

Hvordan foregår en behandling?

Inden vi går i gang, er det vigtigt for mig at sige, at det er DIG der er kender dit barn bedst og det er vigtigt at vi har et godt samarbejde, for at hjælpe dit barn bedst muligt.

Sessionen starter med at vi klarlægger, hvorfor I er kommet og hvad det er I/barnet har brug for hjælp til. Der kan være mange grunde til at dit barn er udfordret og måden dit barn reagerer på kan også have mange “ansigter”.
Jeg vil kort gennemgå hvad selve tankefeltterapien går ud på og hvordan barnet får energien og roen tilbage i sin krop, hvilket er ved ganske få og enkle øvelser. Derefter går vi i gang med at arbejde med det der er dit barns udfordring. Du er velkommen til at deltage, men sommetider giver det mere værdi, hvis forældrene går en tur og vi afslutningsvis følger op på det der er komme frem under samtalen. Under samtalen med dit barn tapper/banker jeg på punkter på dit barns hoved, på hænder og få andre steder. Inden jeg begynder at tappe/banke har vi selvfølgelig afstemt at det er okay med dit barn og dig. Det gør ikke ondt og tapningen foregår uden på tøjet.

I de fleste tilfælde skal der ganske få behandlinger/sessioner til for at der er kommet kontrol over krop, tanker og følelser igen. Hvilket gør, at dit barn hurtigt får en anden måde at være i verden på.

Tankefeltterapi er yderst effektivt

Kombinationen mellem psykologisk rådgivning og østens visdom om vores energibaner/meridianbaner er utrolig effektiv når det gælder arbejdet med børn der er udfordret af den ene eller anden grund. Læs mere om tankefeltterapi her.

Mere om TFT 24 61 91 64
Mere om TFT 24 61 91 64

Skriv til mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller overvejer at starte et behandlingsforløb. Ring til mig på 24 61 91 64, send mig en mail på skovhusgitte@gmail.com eller udfyld kontaktformularen herunder.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

© Copyright - Gitte Skovhus - Psykologisk rådgivning & tankefeltterapi