Depression

Der er hjælp at hente

Kontakt mig Online booking
Kontakt mig Online booking

Hvad er depression?

For nogle kan depression være en ganske let tilstand af tristhed, der i visse tilfælde går over af sig selv. For andre er det en mere alvorlig og lidelsesfuld tilstand, som kan blive livstruende.

Depression er en sygdom, der påvirker både følelseslivet, kroppen, tænkningen, adfærden og motivationen.

Mange symptomer vil kunne genkendes af de fleste mennesker; man kan f.eks. opleve at føle sig trist en gang imellem, at være ukoncentreret, at have søvnvanskeligheder eller mangle energi. Men for at der er tale om en depression, skal symptomerne have en vis sværhedsgrad, der skal være et vist antal symptomer til stede på en gang, og de skal have været der mere eller mindre hele tiden igennem mindst 14 dage.

Om disse kriterier er opfyldte, kræver en professionel vurdering, oftest af en læge.

Tankefeltterapi er yderst effektivt

Kombinationen mellem psykologisk rådgivning og østens visdom om vores energibaner/meridianbaner er utrolig effektiv i behandlingen af depression. Læs mere om tankefeltterapi her.

Kontakt mig

Hvordan foregår en behandling?

Inden vi går i gang, er det vigtigt for mig at sige, at det er DIG der er eksperten i dit liv .

Sessionen starter med at vi klarlægger, hvorfor du er kommet og hvad det er du har brug for hjælp til. Derefter vil jeg kort gennemgå hvad selve tankefeltterapien går ud på og hvordan du får energien/roen tilbage i din krop, hvilket er ved ganske få og enkelte øvelser. Derefter går vi i gang med at arbejde, vi samtaler omkring dine udfordringer medens jeg tapper/banker på punkter på dit hoved, på hænder og få andre steder. Inden jeg begynder at tappe/banke har vi selvfølgelig afstemt at det er okay med dig. Det gør ikke ondt og tapningen foregår uden på dit tøj.

I de fleste tilfælde skal der ganske få behandlinger/sessioner til for at der er kommet kontrol over krop, tanker og dine følelser igen.

Mere om TFT 24 61 91 64
Mere om TFT 24 61 91 64

Skriv til mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller overvejer at starte et behandlingsforløb. Ring til mig på 24 61 91 64, send mig en mail på skovhusgitte@gmail.com eller udfyld kontaktformularen herunder.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

© Copyright - Gitte Skovhus - Psykologisk rådgivning & tankefeltterapi