Eksamens- & præstations­angst

Tankefeltterapi kan hjælpe

Kontakt mig Online booking
Kontakt mig Online booking

Eksamens- og præstationsangst

Præstationsangst eller eksamensangst er en angst der opstår når man skal ”præstere” noget. Det kan eksempelvis være ved mødet på jobbet, mødet med den nye svigerfamilie eller en direkte eksamensituation, hvor klappen går ned.

Vores egen indre forestilling om angsten, er ude af proportion med den reelle virkelighed. Her er præstationsangsten beslægtet med alle andre angstlidelser, i og med at den er irrationel.

Når man har præstationsangst, er ubehaget ofte så stort, at det kan være svært yde sit optimale, idet angsten tager al ens energi.

Ved eksamenssituationer, vigtige fremlæggelser mm, er det naturligt at føle nervøsitet. Grænsen mellem en naturlig nervøsitet og en angst, er således glidende og elastisk. Det er en individuel grænse, og det er kun os selv der kan vurdere, hvornår angsten fylder så meget og er så ubehagelig, at den kan kategoriseres som angst.

Ofte oplever man ikke kun præstationsangst i selve situationen, men også angst op til. Det er det man kalder angsten for angsten. Angsten for angsten fylder ofte mere end selve angsten. Angsten oplever man i situationen, som er begrænset, mens angsten for angsten ofte fylder i flere dage eller timer før.

Tankefeltterapi er yderst effektivt

Kombinationen mellem psykologisk rådgivning og østens visdom om vores energibaner/meridianbaner er utrolig effektiv i behandlingen af eksamens- og præstationsangst. Læs mere om tankefeltterapi her.

Kontakt mig

Hvordan foregår en behandling?

Inden vi går i gang, er det vigtigt for mig at sige, at det er DIG der er eksperten i dit liv .

Sessionen starter med at vi klarlægger, hvorfor du er kommet og hvad det er du har brug for hjælp til. Derefter vil jeg kort gennemgå hvad selve tankefeltterapien går ud på og hvordan du får energien/roen tilbage i din krop, hvilket er ved ganske få og enkelte øvelser. Derefter går vi i gang med at arbejde, vi samtaler omkring dine udfordringer medens jeg tapper/banker på punkter på dit hoved, på hænder og få andre steder. Inden jeg begynder at tappe/banke har vi selvfølgelig afstemt at det er okay med dig. Det gør ikke ondt og tapningen foregår uden på dit tøj.

I de fleste tilfælde skal der ganske få behandlinger/sessioner til for at der er kommet kontrol over krop, tanker og dine følelser igen.

Mere om TFT 24 61 91 64
Mere om TFT 24 61 91 64

Skriv til mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller overvejer at starte et behandlingsforløb. Ring til mig på 24 61 91 64, send mig en mail på skovhusgitte@gmail.com eller udfyld kontaktformularen herunder.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

© Copyright - Gitte Skovhus - Psykologisk rådgivning & tankefeltterapi