Historie og teori om TFT/EFT

Metoden er godkendt som en evidensbaseret behandlingsform i USA

Kontakt mig Online booking
Kontakt mig Online booking

En revolutionerende terapiform

Tankefeltterapi, eller TFT, er en revolutionerende terapiform, som er blevet videreudviklet igennem de sidste mere end 30 år af den amerikanske psykolog, Dr. Roger Callahan.

Tankefeltterapi er en kombination af Østens visdom om energi/­meridianbaner og Vestens samtaleterapi/psykologisk rådgivning.

I Tankefeltterapi bliver klienten bedt om at tænke på problemet som for eksempel en angst, en fobi, et traume, savn, sorg eller følelser som vrede, depression eller fysisk smerte. Behandling med Tankefeltterapi består af stimulering af meridianpunkterne på kroppen samtidig med vi samtaler omkring problematikken/udfordringen. Tankefeltterapi er en naturlig terapiform, med hurtige resultater, uden bivirkninger.

Kontakt mig

Teorien bag Tankefeltterapi?

Teorien er, at der er en forbindelse mellem vore tanker, vore følelser og kroppen. Ved at holde fokus på tanker, krop og følelser, samtidigt med at vi arbejder med kroppen igennem meridianstimulering opnås en nærmest holistisk behandling.

Når der er harmoni imellem disse tre intelligenser opstår en tilstand, hvor man er rolig, fredfyldt og let, og det er endemålet for en succesrig TFT-behandling.

  • Evidensbaseret: ”Evidens handler om videnskabelig dokumentation og om at finde årsagssammenhænge”
    Evidensen for en behandling vurderes ud fra den videnskabelige viden, der findes på området.
  • Holisme: Et holistisk menneskesyn fokuserer på “det hele menneske”, dvs. både på det psykiske og fysiske.
Kontakt mig 24 61 91 64
Kontakt mig 24 61 91 64

Skriv til mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller overvejer at starte et behandlingsforløb. Ring til mig på 24 61 91 64, send mig en mail på skovhusgitte@gmail.com eller udfyld kontaktformularen herunder.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

© Copyright - Gitte Skovhus - Psykologisk rådgivning & tankefeltterapi