Hvad siger mine klienter?

Hej Gitte

Tusind tak for i dag, det var virkelig en god, rar og vild følelse.
Da jeg gik ud fra dig i dag, følte jeg virkelig at den tunge “dyne”, som har lagt over min krop var blevet revet væk. Så tak for det 🙏🏻
Derudover bliver jeg nød til at dele endnu en vild og lidt skør oplevelse med dig, som jeg havde på vej hjem. I bilen kom der en god og en glad sang, så jeg skruede op og pludselig begyndte jeg bare at grine… jeg kunne slet ikke stoppe i dag. Det var vildt befriende, men samtidig også lidt underligt 😄
I dag er jeg bare taknemmelig for, at jeg fandt dig 🙏🏻
God aften.

JJ

Hej Gitte

Jeg er simpelthen nødt til at sige tak for endnu en god oplevelse idag 😃 Jeg føler, at jeg gik svævende fra sessionen idag, ja føler mig faktisk helt høj – og mange spændinger i kroppen er forduftet 😅 Hurra for at jeg fandt frem til dig! 🙏🏼

Go’ påske til dig og dine 🐣

JM

Kan kun anbefale Gitte på det kraftigste

Hun har hjulpet mig med min stress. Hjulpet med at håndtere angsten for stressen og sidst men ikke mindst hvad jeg gør hvis det vender tilbage.. Så skønt at tænke på at hun ikke er længere væk end et telefonopkald.. Tak søde Gitte

MMM

Godmorgen Gitte

Jeg har det fantastisk, og mærker stort set ikke til min sociale angst længere
Stort TAK til dig, for at hjælpe og min sammenbragte familie ud på den anden side.
Det kører på skinner herhjemme – den sorte mørke sky er væk
Jeg er dig evig taknemmelig

Kærlig hilsen

LM

Kan klart anbefale tankefeltsterapi

Min søn har modtaget behandling mod nåleforbi. Han har overvundet sin angst og kan i dag lave strategier når han skal have blodprøver, vaccineres m.m. Det er to år siden. Tak Gitte Skovhus for at kunne gøre en forskel

Gitte

Hej Gitte

Jeg har besluttet at jeg gerne vil vente lidt endnu med en evt. Tid og dermed aflyse imorgen. Jeg har fået det noget bedre her det sidste stykke tid og det jeg havde behov for at snakke om i sidste uge, har jeg fået afsluttet/snakket med min far om. Så jeg har prøvet at mærke efter og jeg kan simpelthen ikke lige komme på noget der driller lige nu. Måske der kommer noget i løbet af de næste uger og så ringer jeg til dig hvis behovet opstår.

Men jeg vil gerne sige tusind tak for den hjælp du har været og jeg vil helt sikkert vende tilbage til dig, hvis hverdagen driller igen.

L

Kære sødeste Gitte

Jeg er netop kommet hjem fra min rejse til Peru og Amazonas. Det har været mit livs eventyr. Jeg blev presset til det yderste, og man kan roligt sige min komfortzone er udvidet med 500 kvm. Jeg tror at rejsen var sidste led i min healingsproces. Og samtidig starten på en ny måde at opleve livet.
Jeg vil egentlig bare sige dig tak.- tusind tusind tak. Min tid hos dig – gjorde mig i stand til, at tage på sådan en rejse. Din hjælp har været uerstattelig.
Og lidt bonus info – jeg bestod mine eksamener, og er nu uddannet kambo practitioner !

Kæmpe knus og taknemmelig til dig

Anonym

Hej Gitte

D 8/4 har jeg en tid hos dig. Jeg syntes efterhånden det går så godt, at jeg godt vil vente og se tiden an.
Jeg har fået nogle gode redskaber af dig som bruges dagligt, de lyse aftener gør det bestemt heller ikke ringere, så hvis det begynder at blive lidt træls igen bliver du den første der får besked.
Jeg vil varmt anbefale andre at give dig et besøg hvis de skulle være så uheldige at blive ramt af stress eller en anden psysisk lidelse.

Mvh H. A.

H.A.

Kære Gitte

Først og fremmest godt nytår til dig og dine!
Jeg har nu arbejdet en del og meget intensivt hen over julen, hvilket egentlig har fungeret bedre end forventet.
Jeg kan mærke, at jeg er mere mig selv end jeg har været længe og at jeg faktisk, på mange måder, har fået det godt igen.
Derfor tænker jeg, at vi godt kan aflyse tiden på torsdag, så du har mulighed for at give den til en, der har mere brug for den
Jeg kan selvfølgelig godt mærke, at jeg er bange for tilbagefald, men sådan tror jeg altid, at jeg vil have det.
I så fald ved jeg jo, hvor jeg kan finde dig, hvis det sker
TAK for dig og for alt, hvad du har gjort for mig! Tak for tiltroen og for at overbevise mig om, at jeg ikke er ved at blive skør
Tak for din hjertevarme, dine perspektiver og din ærlighed! Jeg har lært så meget om mig selv (på godt og ondt) de få gange jeg har været hos dig og mange brikker falder efterhånden på plads. Det kender kun jeg værdien af!
Bare af hjertet TAK

Anonym

Kære Gitte

Jeg er dig SÅ taknemmelig, kan slet ikke “være i mig selv” bobler af energi og glæde :) , kan dog godt mærke jeg overdrev igår, men var også igang i ca 10 timer :) . Og mine kollegaer, har x mange gange påtalt, hvor godt jeg har fået det. Nu bliver jeg jo raskmeldt imorgen, og vil virkelig nyde de næste 14 dage fuldt ud.
Endnu en ting, jeg også kan mærke er at jeg har fået “lyst” til min mand igen, der har også været lavpunkt, men ved det hænger sammen, så uha en jul vi skal have i år :) .
Nej, kan jeg fortsætte således, er jeg kisteglad !!
Jeg vender helt sikkert tilbage, har idag købt mig en Garmin gps, endnu et skridt på vejen til en Aalborgtur :)
Du må meget gerne bruge min udtalelse, og den behøver ikke være anonym, du må også gerne skrive by på :).
De kærligste hilsner

AM

Må være ærlig..

..at jeg i starten var noget skeptisk over for, at skulle prøve tankefeltterapi. Men med en eksamens angst ude af kontrol, og hvor alle andre behandlings former ikke har hjulpet, måtte jeg give tankefeltterapien en chance. Efter blot 2 behandlinger (og på eksamen dagen, at udfører nogen enkelte øvelser, da nervøsiteten meldte sig), har jeg kunne gå til eksamen uden, at angsten/nervøsiteten har taget overhånd :)
Jeg er meget positiv overrasket over effekten ved tankefeltterapi, og det er bestemt en behandlingsform som jeg vil bruge i fremtiden. Da den ikke kun har hjulpet mig med min eksamens angst, men den har også hjulpet mig med nogen andre ting som jeg har gået med :)

Gitte Skovhus og hendes tankefeltterapi får ihvertfald mine varmeste anbefalinger :D

Ditte

Hej Gitte

Først vil jeg gerne sige tak for din hjælp mht. min klaustrofobi i fly. Siden jeg var hos dig har jeg fløjet hver uge og har ikke oplevet den klaustrofobiske-angst-lignende tilstand –  heller ikke på den lange tur. Jeg bruger teknikken med at “slå” på siden af hånden, men det har ikke været strengt nødvendigt – jeg har mere brugt det som sikkerhed. Jeg tænker, at jeg kom af med ”noget” hos dig og fik også sat ord på det, der ligger bag. Jeg er så lettet og glad.

Anonym

Hej Gitte

Jeg har i årevis haft stress og angst som har givet mig mange fysiske symptomer og jeg har haft svært ved at være tilstede og finde ro. Allerede efter 1. besøg hos dig var mine symptomer og angst væk. Jeg turde slet ikke tro på det.
Du er utrolig god til hurtig at sætte dig ind i de ting vi taler om – give råd og vejledning som jeg kan bruge både på mit job og privat.
Jeg vil helt sikkert bruge din terapi igen hvis jeg får behov for det og har allerede opfordret flere til at kontakte dig.
Kærlig hilsen

C

Hej Gitte!

Jeg vil lige fortælle, at min datter har været til eksamen de sidste to dage i matematik. Hun har haft sådan en dejlig ro på sig både før, under og efter eksamen. Jeg er så glad og taknemmelig for hvad du har givet hende. Tidligere kunne verden være på den anden ende og der var var store voldsomme følelser til stede og vi kunne ikke tale hende til ro. Nu har hun ro og strategier til, at holde ro på sig selv og fokus til opgaven. Det er så dejligt at opleve.

Tusinde tak til dig.

TB

Du er fantastisk Gitte

Tusind tak for endnu et givtigt og energikickende besøg, jeg kommer helt sikkert igen og anbefaler dig på det varmeste til alle jeg kender (og ikke kender) Mange kh til dig!

Karina

Professionel, imødekommende og tryg oplevelse

Gitte er meget forstående og behagelig at tale med om alt. Efter blot 2 behandlinger var jeg på rette spor igen.

Heidi

Kan varmt anbefale Gitte

Virkelig behagelig og dejlig person. Tager sig tid til at sætte sig ind i tingene, samt man få en masse redskaber med derfra, som ikke kun kan bruges til det problem, man står med nu og her.

Vibeke

Jeg kan varmt anbefale behandlingen hos Gitte Skovhus

Kom med vejrtrækningsproblemer/astma der var kørt helt af sporet. Mit humør og overskud var også helt i bund, men med ganske små virkemidler og “banketeknikker” var Gitte i stand til, at få vendt det hele til, at jeg efter to behandlinger selv har fået teknikker til at få styr på min astma.
Gitte er også god til at komme med uventede spørgsmål, der får mig til at reflektere over tingene.
Synes der er en meget fin kombination mellem Tankefeltterapi og coaching.
Varme anbefalinger fra mig.

Anne Marie

Hej Gitte.

Vil bare lige sige dig tak for snakken i sidste uge. Vi har haft en lang snak herhjemme og har snakket om gensidige forventninger, anerkendelse og kærlighedssprog. Alt sammen noget, som jeg ikke kan huske, at vi nogensinde har gjort. Jeg kan mærke, at vi nu begge er klar til at kæmpe for at få det til at fungere. Tak for dig og at du tog dig tid ♥️

DT

Kontakt mig Online booking
Kontakt mig Online booking
© Copyright - Gitte Skovhus - Psykologisk rådgivning & tankefeltterapi