Gitte Skovhus

Hvem er jeg?

Kontakt mig Online booking
Kontakt mig Online booking

Livet er en palet

Når man som jeg har levet i en del år, så har man oplevet livet fra mange sider. Livet er en gave som sommetider godt kan slå nogle koldbøtter.
Nogen gange har man på fornemmelsen, at der er en koldbøtte på vej og andre gange kommer den helt ude af det blå og sådan har det også været for mit vedkommende.

Livet er en palet af, glæder, sorger, sygdomme, skuffelser, livskriser m.m. og det er de færreste der kommer igennem livet uden at have nogle af de nævnte inde på livet.

Hver enkelt person bliver ramt på sin helt egen måde og der er ingen der kan sige hvad der er forkert eller rigtig.  Det er under disse koldbøtter man lærer noget om sig selv og andre.

Psykologisk rådgivning af Gitte Skovhus
Kontakt mig 24 61 91 64
Kontakt mig 24 61 91 64

Min store interesse for at hjælpe

Min store interesse for de menneskelige relationer og det at kunne hjælpe andre, har altid lagt mig meget på sinde, lige fra jeg var ganske ung- hvorfor foredrag, bøger, kurser, forelæsninger, AP degree in Ledership og Management, Tankefeltterapeut uddannelsen og uddannelse på Psykoterapeutisk institut i Århus har fyldt meget i mit liv, hvor jeg har afsluttet sidst nævnte eksamen i juni 2018.

Den viden jeg har tilegnet mig gennem diverse uddannelser m.m., kombineret med egne erfaringer så som skilsmisse, sygdom og dødsfald i den  nærmeste familie, har givet mig både redskaber, viden og forståelse for en lang række problematikker som livet byder på.

Jeg har været selvstændig siden august 2014, da jeg var færdig uddannet som tankefeltterapeut hos TFT-Danmark, Dansk Skole for Tankefeltterapi hos Heilesen & Mygind. Hvilket betyder at jeg har stor og bred erfaring med en lang række af fysiske og psykiske udfordringer. Samtidig med jeg startede som selvstændig, begyndte jeg også en spændende rejse på Psykoterapeutisk Institut i Århus, hvor jeg bestod min eksamen i august 2018.

Online booking

Hvad kan du forvente, når du er hos mig?

Når du er her, har du min fulde opmærksomhed. Jeg lægger vægt på at have tid til dig. Målet er personlig udvikling, der er forankret på det bevidste såvel som det ubevidste plan, og som giver dig de forudsætninger der skal til, for at du bliver den bedste udgave af dig selv.

Du vil opleve at vi sammen arbejder på at skabe positive forandringer for dig her og nu, og samtidig fjerne de dybtliggende indre problematikker, sådan at du opnår både udvikling her og nu – og langtidsholdbare resultater.

Det er dig, der bestemmer indholdet og tempoet under en session. Min vigtigste forudsætning er at møde dig, der hvor du er, med respekt for dig og dit udgangspunkt. Jeg har naturligvis tavshedspligt, så alt hvad der bliver sagt og gjort under sessionen, forbliver fortroligt.

 • Erhverserfaring
 • Indehaver, Gitte Skovhus Psykologisk rådgivning & Tankefeltterapi
 • Karriererådgiver, Konsulenthuset Balisager A/S
 • Teamleder Kundesupport, Aalborg Portland A/S
 • Salgsleder, Lilleheden A/S
 • Afdelingsleder, Kundeservice Berner A/S
 • Uddannelser
 • Psykoterapeutisk Institut 2014-2018
 • Certificeret Tankefeltterapeut 2014
 • Academy Profession Degree in Leadership and Management 2007-2009
 • Salgsleder, Lilleheden A/S
 • Afdelingsleder, Kundeservice Berner A/S

Skriv til mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller overvejer at starte et behandlingsforløb. Ring til mig på 24 61 91 64, send mig en mail på skovhusgitte@gmail.com eller udfyld kontaktformularen herunder.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

© Copyright - Gitte Skovhus - Psykologisk rådgivning & tankefeltterapi