Parforhold

Kontakt mig Online booking
Kontakt mig Online booking

Er der knas i parforholdet?

At være i et forhold stiller krav til os – det handler om at give og modtage for at missionen lykkedes.

Der var 15.034 ægtepar der blev skilt i 2018. Det svarer til 46 %. Det er en lille smule færre end i årene før, men de sidste 20 år har det været omkring halvdelen af alle, der blev gift, der blev skilt igen på et tidspunkt. Kigger vi på 2019, viser det sig ifølge Danmarks Statistik, at antal skilsmisser er faldt med yderligere 30 pct. til 10.530, hvilket er en yderst positiv udvikling.

Men der er stadig mange, der bliver skilt og mange parforhold der knager – Hvad gør de der lykkedes med at holde sammen på en god og respektfuld måde og hvornår er det tid til at ”gå”.

Det jeg oplever her i min klinik er, at der er problemer med kommunikationen i de forhold der ikke holder eller knager.

Der er 3 ting der typisk giver store frustrationer i et parforhold:

  • Tavshed
  • Skuffede forventninger
  • Det vi giver og det vi modtager

Hverdagen er travl med job, børn, familie og venner m.m. – vi glemmer hinanden, egne og partnerens behov og hvad det er der gør at vi føler sig elsket.

Trænger I til et eftersyn af jeres parforhold, er du/I kørt træt i parforholdet, eller trænger du/I til at få hjælp eller strategier/værktøjer til at ændre det der knager i jeres forhold.

Hvordan foregår en behandling?

Inden vi går i gang, er det vigtigt for mig at sige, at det er DIG/JER der er eksperten i dit/jeres liv .
Sessionen starter med at vi klarlægger, hvorfor du/I er kommet og hvad det er du/I har brug for hjælp til.

​Jeg vil kort gennemgå, hvad en session her hos mig går ud på, DU/I og jeg finder sammen ud af hvad det er i kommunikationen mellem jer, der ikke fungerer.

Vi arbejder først med jer enkeltvis og efterfølgende tager vi mødet, hvor begge parter er til stede. Det der er vigtigt, er at I begge bliver klar over hvad der er på spil og får en klarhed over om der er noget at bygge videre på ej.

Er der basis for at give jeres forhold en ny chance, eller måske ændre det ”spor” i er kommet ind på, så får I redskaber til hvordan du/I kan komme videre derfra, hvor I er lige nu.

Er der behov for at kombinerer den psykologiske rådgivning med tankefeltterapien, er der også mulighed for det. Læs mere her:

Læs mere om mig 24 61 91 64
Læs mere om mig 24 61 91 64

Skriv til mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller overvejer at starte et behandlingsforløb. Ring til mig på 24 61 91 64, send mig en mail på skovhusgitte@gmail.com eller udfyld kontaktformularen herunder.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

© Copyright - Gitte Skovhus - Psykologisk rådgivning & tankefeltterapi