Psykologisk rådgivning

Kontakt mig Online booking
Kontakt mig Online booking

Hvad er psykologisk rådgivning her hos mig?

Psykologisk rådgivning kan have mange facetter afhængig af, hvem man ønsker der skal rådgive én.

Jeg lægger vægt på at have tid til dig. Målet er personlig udvikling, der er forankret på det bevidste såvel som det ubevidste plan, og som giver dig de forudsætninger der skal til, for at du bliver den bedste udgave af dig selv.

Du vil opleve at vi sammen arbejder på at skabe positive forandringer for dig her og nu, og samtidig fjerne de dybtliggende indre problematikker, sådan at du opnår både udvikling her og nu – og langtidsholdbare resultater.

Det er dig, der bestemmer indholdet og tempoet under en session. Min vigtigste forudsætning er at møde dig, der hvor du er, med respekt for dig og dit udgangspunkt. Jeg har naturligvis tavshedspligt, så alt hvad der bliver sagt og gjort under sessionen, forbliver fortroligt.

Det der er vigtig for mig i samarbejde med dig, er at opbygge en bevidsthed, en ansvarsfølelse og troen på dig selv. Så når du går herfra er der sket en forandring i din bevidsthed, som du selv har været med til at finde frem til gennem vores fælles arbejde. Har du brug for nye strategier eller værktøjer til at tackle dine udfordringer, er det også noget du vil få med herfra.

Hvad er formålet hos mig?

Der er kun er et formål her hos mig – nemlig at du opnår den bedste hjælp – hvordan vI når dertil, det afgør kun DU og JEG.

Det er DIG og DIT liv….

Læs mere om mig 24 61 91 64
Læs mere om mig 24 61 91 64

Skriv til mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller overvejer at starte et behandlingsforløb. Ring til mig på 24 61 91 64, send mig en mail på skovhusgitte@gmail.com eller udfyld kontaktformularen herunder.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

© Copyright - Gitte Skovhus - Psykologisk rådgivning & tankefeltterapi